Испорака и плаќање

Испорака Цените за испорака се наведени за секоја производ. Вистинската цена на испорака ќе се пресмета во последниот чекор пред да ја завршите и испратите нарачката. Ние даваме се од себе информациите на оваа страница да бидат што попрецизни. Во случај за неточни информации, ве молиме контактирајте не со какви било достапни средства за да не известите за неточноста и ќе ги преземеме потребните мерки за да ги исправиме информациите. Обработка на нарачки за испорака Нарачките направени на веб-страницата до 12 ч. ќе бидат обработени за испорака истиот ден. Направените нарачки по 12ч. ќе бидат обработени за испорака следниот работен ден. Местата за нарачки и спакуваните по тоа време ќе бидат обработени за испорака следниот работен ден. Опции за плаќање Опциите за плаќање на нашата веб-страница се наведени подолу. Цените на испорака се наведени само за информативни цели. Ние не ја гарантираме валидноста на цените на датумот кога ќе ја направите нарачката. Вистинската цена на испорака ќе се пресмета на формуларот на веб-страницата пред да ја испратите нарачката. Ние даваме се од себе информациите на оваа страница да бидат што попрецизни, но повремено списокот на превозници може да биде неточен. Во овој случај, ве молиме контактирајте не со какви било достапни средства за да не известите за неточноста и ќе ги преземеме потребните мерки за да ги исправиме информациите. Плаќање при испорака - во готово Ќе наплатиме по испорака на вашата нарачка Изберете плаќање при достава како начин на плаќање. Дали имате прашања? Потребна ви е поголема помош? Прашај! Нашата е-пошта за комуникација со клиенти е bebabymk@gmail.com . Секогаш сме тука за да да помогнеме!