Враќање и замена на производ

Вие сте секогаш добредојдени да ги замените производите купени на www.bebabymk.com Во моментот на доставата, веднаш прегледајте ја пратката и доколку е потребно вратете ја веднаш при преземање кај нашиот доставувач. Предметите мора да бидат вратени на bebabymk.com, Скопје, Македонија, во соодветна состојба и во пакување на производителот. Опции за рефундирање Ние нудиме неколку начини на компензација за вратена ставка доколку производот не е оштетен и пакетот е во соодветна состојба: ● Замена. Ние ќе ја замениме ставката во рок од 7 дена со друга со подобар квалитет, различна големина или боја. Иако сте слободни да изберете претпочитана компензација, ние го задржуваме правото да ја смениме листата на достапни опции за компензација во зависност од вратените артикли, локацијата на клиентот, банкарските особености или други причини што создаваат тешкотии или непријатности без оглед дали за BeBaby.mk или за клиентите. Како да ја вратите купената ставка Правилно пополнете го образецот за враќање со бројот на нарачката, производот што го враќате, причината за враќањето и ако чекате наплата или размена. Ако не го споменете бројот на нарачката, нема да можеме да го обработиме вашето враќање. Препакувајте го предметот во оригиналната кутија и пакувањето. Однесете ја вашата пратка до која било Пошта и добијте доказ за поштенска сметка и за бројот за следење – ова ќе го забрза процесот и ќе легитимира дека вашата пратка е на пат кон нас. Адресата за враќање е:bebabymk.com, Скопје Трошоците за испорака за вратените производи ги плаќате вие. Ние ќе ги надоместиме трошоците за испорака во случај на враќање на оштетени, неисправни или неточни артикли. Што ќе се случи следно Ние ќе ви испратиме е-пошта веднаш штом ќе го добиеме вашиот пакет со вратени производи и ќе го обработиме вашето барање. ● Вратената ставка ќе се прегледа по пристигнувањето. ● Ако состојбата во која е вратена ставката е несоодветна (на пр. ознаките се отстранети или има знаци на оштетување) и не можеме да го вратиме во продажба, можеби нема да можеме да го прифатиме вашето враќање и можеби ќе мораме да ви го испратиме назад. ● Доколку состојбата на вратената ставка е соодветна, ќе добиете компензација во рок од 10 работни дена во зависност од начинот на плаќање што го користевте за купување на вратената ставка. Враќање на оштетена или неисправна ставка Жал ни е што примивте оштетена или неисправна ставка. Ве молиме вратете ни ја оваа ставка што е можно поскоро за да можеме да го обработиме барањето. Ако не можете да ја вратите ставката, контактирајте ја нашата служба за грижа за корисници на bebabymk@gmail.com . Имајте на ум дека сите предмети се прегледуваат при враќање. Враќање на неточна ставка Ако еден од добиените артикли не е она што сте го нарачале, испратете ни го назад и откако ќе прегледаме, ќе ви рефундираме штом пристигне во нашиот магацин. Предмети што не се враќаат Ние не ги враќаме производите што не ги исполнуваат условите за враќање. Ние даваме се од себе да ја задржиме најдобрата точност на списокот на производи што не можат да се вратат, но списокот може да не ги вклучува сите важечки варијанти. За повеќе информации за политиките за специфични производи за враќање, контактирајте ја нашата служба за грижа за корисници на bebabymk@gmail.com .